China, inkoop- en verkoopadvies, bemiddeling

Ons bedrijf is al jaren aanwezig met de import en export van en naar het Verre Oosten, maar vooral met name naar China. Wegens deze grote expertise weten wij de juiste kanalen te vinden in China en op de Chinese markt. Heeft u hulp nodig met het betreden van deze markt, of heeft u vragen over handel van en naar het Verre Oosten, dan denken wij graag met u mee.

Ik ben geboren in China en woon sinds een paar jaar in Nederland. Met mijn ervaring als assistent export manager voor een groot bedrijf in Mianyang, en met veel authentieke kennis van China, ondersteun ik DUTC nu met raad en daad.

Jessie Dubach
jessie@dutc.nl
+31 (0)6 554 588 64

Social Media

Adres

Peperstraat 45
5554 EG Valkenswaard
Tel.: +31 (0)6 531 297 92
Website: http://www.dutc.nl
Email: info@dutc.nl

Disclaimer

Deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desalniettemin kan er informatie op staan die incorrect en/of incompleet is. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Dubach Trading & Consultancy v.o.f. (DUTC) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door deze site of door gelinkte sites verkregen is. De inhoud van deze site mag niet worden gebruikt voor publicatie zonder toestemming van Dubach Trading & Consultancy v.o.f..